artikkel 2 - VILLAVARME

Go to content
Nytt dusjtoalett fra Geberit

Geberit lanserer enda et nytt dusjtoalett i AquaClean-serien. Geberit AquaClean Tuma som er navnet på det nye dusjtoalettet vil være tilgjengelig i butikk fra april.

Dusjtoalettet er laget av den berømte industridesigneren Christoph Behling, og kombinerer enkelt og elegant design med sofistikert teknologi.


Nye Geberit AquaClean Tuma
– Geberit AquaClean Tuma er enkelt og rent designet, og besitter en viss eleganse, forklarer industridesigner Christoph Behling når han foreller om sitt siste toalettdesign for Geberit. Den London-baserte sjefsdesigneren for luksusklokkemerket TAG Heuer har allerede skapt eksklusive Geberit AquaClean Mera, som ble lansert i 2015.

– Da jeg designet Tuma ønsket jeg nok en gang å være sikker på at jeg videreførte uttrykket fra Geberits øvrige linje med dusjtoaletter, for å bygge tillitt hos brukerne. Alle burde kunne si: Dette er et Geberit dusjtoalett, og det kommer med alle de fordelene jeg forventer av Geberit, sier Behling når han forklarer tankegangen bak designet sitt.

– Med Geberit AquaClean Tuma, har Geberit laget det perfekte tilskudd til sin allerede innovative kolleksjon av dusjtoaletter, og med det åpner de for en enda bredere kundebase, sier Behling.

Praktisk utrustet
Geberit AquaClean Tuma er et praktisk dusjtoalett som inkluderer mange av de allerede velkjente funksjonene fra eksisterende Geberit dusjtoaletter, og til en attraktiv pris.

–Til tross for dette har vi ikke gjort noen kompromisser da vi designet Tuma, understreker, Behling.

I tillegg til WhirlSpray dusjteknologi og luktavsug, har Tuma en rimfree toalettskål, uten skyllekant, behagelig kroppstemperert vann, et ergonomisk designet toalettsete med setevarme, en føner med varmluft og en brukervennlig fjernkontroll. Som supplement til fjernkontrollen vil dessuten en app være tilgjengelig fra sommeren 2017.

Kan kombineres på en rekke måter
Det er ikke bare komfortfunksjonene som gjør Tuma imponerende, skriver Geberit.
– Takket være det elegante, strømlinjeformede designet, og en eksepsjonelt slank og flat konstruksjon vil dette kompakte og allsidige dusjtoalettet passe perfekt på alle bad. Designdekslet, som er tilgjengelig i flere farger og materialer, gjør at dusjtoalettet enkelt kan kombineres med en rekke andre Geberit-produkter, og skreddersys for å tilpasses ethvert baderom. Geberit AquaClean Tuma vil dermed gjøre selv det minste bad mer estetisk behagelig og umiddelbart gjøre det om til en liten oase av velvære, skriver Geberit avslutningsvis i pressemeldingen.

© 2017 VILLAVARME.NO
Sentrumsgården, 6783 Stryn
Org nr: 917 537 208
Back to content